برگزاری نشست خبری دکتر دهقانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی به همراه دکتر احمدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی امروز 20/03/1399 در مرکز جامع درمان بیماران خاص با حضور اصحاب رسانه برگزار گردید .
ابتدا دکتر دهقانی ضمن تشکر از کادر درمانی استان به ارائه آماری از این بیماری پرداختند ، سپس دکتر احمدی اقدامات درمانی انجام شده برای بیماران کوید 19 را تشریح نمودند . درانتهای  این نشست  اصحاب رسانه سوالات خود را نیز مطرح کرند .
مرکز جامع درمان بیماران خاص مرکز جامع درمان بیماران خاصمرکز جامع درمان بیماران خاص
منبع:
مرکز جامع درمان بیماری های خاص
تعداد بازدید:
تاریخ:
1399/03/20
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24